Tegeldomein.nlOver ons

‘WIJ STAAN VOOR DE BESTE SERVICE EN KWALITEIT’

Tegeldomein is in 2009 opgericht door John Bosch. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de verkoop van bouwmaterialen, ontstond er de wens om een eigen bedrijf te starten in wand- en vloertegels. Je hoeft maar een tegel te laten zien en hij weet precies welke tegel het is.

Onze kracht is de grote kennis van de producten die we verkopen en de kwaliteit en service die we bieden. Dit krijgen we ook regelmatig terug van klanten.

Service en kwaliteit staat hoog in het vaandel en we helpen je de beste keuze te maken voor een product. Dit laatste vinden we erg belangrijk, omdat je bij ons duurzame producten koopt.

We vinden het belangrijk om een eerlijk advies aan de klant te geven, zodat de klant met een tevreden gevoel naar huis kan gaan en wanneer het product daadwerkelijk op de plek van bestemming is, ze hier ontzettend van kunnen blij mee zijn en van kunnen genieten.

Ook voor sanitair ben je bij ons op het juiste adres. We zijn hier sinds kort mee gestart, omdat dit een hele mooie aanvulling op hetgeen we nu al verkopen. Zo kunnen we klanten nog een completer pakket aanbieden.

Heb je een huis gekocht, ben je aan het verbouwen of heb je misschien lekkage gehad, kom dan langs of neem contact op om je goed te laten adviseren.

Heb je ergens een tegel gezien, neem dan gerust contact op om te vragen of wij deze ook in ons assortiment hebben.
Het maakt niet uit waar je woont. We leveren door heel Nederland. Niet alleen in Denekamp, Oldenzaal, Ootmarsum, Tilligte of Tubbergen. Maar ook tot aan Utrecht, Den Haag of Amsterdam.

We helpen je graag.

Een aantal bekende tegelmerken die je bij ons kunt vinden zijn:

  • Castelvetro
  • Ariana
  • Ragno
  • Isla Tiles

En voor het sanitair verkopen wij de van de volgende bekende merken:

  • Geberit
  • Villeroy en Boch